Kumppaneiden kanssa tekemäsi sopimukset löytyvät Sopimus-osion kohdasta Voimassa. Yrityksesi roolista riippuen voit luoda sopimuksia tilaajan, pääurakoitsijan, urakoitsijan tai tarkastusyhtiön kanssa. Hyväksyttäväksi saapuneet sopimukset näet vasemman sarakkeen kohdassa Hyväksyttävät ja tarkistettavaksi saapuneet kohdassa Tarkistettavat. Vastaavasti hyväksyttäväksi / tarkistettavaksi lähettämäsi sopimukset näet kohdissa Hyväksyttäväksi lähetetyt / Tarkistettavaksi lähetetyt.

Hakusuodattimet löydät klikkaamalla suodatinkuvaketta. Valitse haluamasi hakusuodattimet välilehdillä toimialat. Pätevyydet ja/tai avainsanat. Voit hakea sopimuksia myös kirjoittamalla hakusanan hakukenttään.

Voit asettaa sopimustauon haluamallesi aikavälille tai poistaa sopimuksen käytöstä. Käytöstä poistettuja sopimuksia ei voi aktivoida uudelleen. Sopimus, jolla on integraation myötä määritelty ulkoinen tunnus, voidaan päivittää uuteen versioon. Aikaisempien sopimusversioiden voimassaolo päättyy, kun uusi versio on hyväksytty. Kun haluat luoda sopimuksesta uuden version, aloita se tekemällä vanhasta / voimassa olevasta sopimuksesta kopio.

Kun haluat asettaa sopimustauon, anna tauon aloitus- ja lopetuspäivämäärä ja klikkaa TallennaTämän voi tehdä kumpikin osapuoli ja se tarkoittaa, että kyseistä sopimusta ei voi sopimustauon aikana liittää uusiin hankkeisiin. Tauolla olevaa sopimusta voi käyttää niissä hankkeissa, joihin se on liitetty. Sopimustauot asettanut voi aktivoida sopimuksen uudelleen milloin tahansa.

Voit tulostaa sopimuksen klikkaamalla Tulosta.