Kohdassa Hanke / Tarkastukset klikkaamalla +Tarkastus voit luoda uuden tarkastuksen sekä osoittaa sen tarkastuksen tekijälle tehtäväksi.

Jos jo valmista tarkastusta on tarve jatkaa, klikkaa tarkastuskortin kolmea pistettä ja valitse Kopio.

Jos vaihdat kopiossa tarkastuksen lomaketta, kopioituvat tekstit ja kuvat niistä lomakkeen kohdista, jotka ovat myös uudessa lomakkeessa. Tällöin muut tiedot katoavat.

Klikkaa Tarkastukset / Kaikki tarkastukset, kun haluat tarkastella kaikkia yrityksesi tarkastuksia. Tarkastuksia voi suodattaa tekijöillä tarkastaja, tila ja vahinkotyyppi.

Kun avaat tarkastuksen ja klikkaat vasemman sarakkeen kohtaa Tarkastus, avautuu uudet neljä välilehteä: Läsnä, Lomake, Kosteus-mittauspöytäkirja sekä Yhteenveto.
Välilehdellä Yhteenveto voit kirjoittaa tekstiä tai lisätä vakiotekstejä. Tämä kenttä on myös mobiilisovelluksessa ja tiedot ladataan Mepsiin synkronoinnin yhteydessä. Tiedot näytetään tarkastusraportin viimeisellä sivulla.

Välilehdellä Lomake on lomakkeen kysymykset ja vastaukset.
Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Tästä löytyvät myös hankkeen valokuvat.
Välilehdellä Kosteus-mittauspöytäkirja on kosteusmittauspöytäkirja sekä mahdolliset pohjapiirrokset.

Kohdassa Yhteenveto voit kirjoittaa vapaata tekstiä, lisätä vakiotekstejä ja muokata tekstiä eri tavoin.