Karttatuen avulla voit valita hanketta lähinnä olevan henkilön tai henkilön, jolla on vähiten tarkastuksia. Henkilöiden nimien alkukirjaimet näyttävät, missä henkilöt ovat kartalla. Tässä näet myös välimatkan tarkastajan lähtöosoitteesta hankkeeseen.

Tarkastuksen voit osoittaa tarkastajalle klikkaamalla Osoita, jolloin kyseinen tarkastaja pääsee tekemään tarkastuksen mobiilisovelluksessa (Mepstarkastus), ja voi tarvittaessa muokata sitä selainsovelluksessa (meps.net).

Voit valita tarkastuspäivän myös tarkastuksen osoittamisen yhteydessä ja määrittää onko asiakkaaseen otettu yhteyttä. Voit myös klikata tarkastusluettelossa olevaa tarkastusta muuttaaksesi aikaa ja/tai päivää. Tämä on mahdollista kaikille saman yrityksen/kustannuspaikan käyttäjille. Jos jo varatun tarkastuksen aikaa muutetaan, tarkastaja saa ilmoituksen tästä sähköpostitse.