Kuvat

Kuvat, jotka näytetään, on tarkastuksessa lisätty tämän tilan kuviksi.

Uudet kuvat lisätään tilaan kohdassa hankkeen ”Kuvat ja asiakirjat”.

Klikkaa linkkiä ”Käsittele kuvia ja asiakirjoja”, jolloin siirryt suoraan hankkeen kuviin ja asiakirjoihin.

Muistiinpanot

Muistiinpanot tarkastuksen tilan kuvauksesta.

Muistiinpanoja voi muokata ja täydentää.

Suodatus

Vaölitse kriteerit suodattaaksesi laskelman kohtia, ryhmiä ja koodeja.

Laskelman yleisnäkymä – yhteenveto

Laskelman yleisnäkymä näyttää yhteenvedon laskelman kustannuksista ja työmääristä suorittajittain ja toimialoittain.

Yhteenvetotulostetta tarkastellaksesi klikkaa kyseisen yhteenvedon linkkiä Yhteenveto-otsikon alla.