Uppdatering av nya fuktprotokollet
För en tid sedan släppte vi det nya fuktprotokollet i MEPS och har sedan dess samlat in feedback. Det vi fick mest önskemål om var att kunna ta bort inlagda mätpunkter och mätvärden som inte längre är relevanta från fuktprotokollet. Det är nu möjligt.

En parts status visas i listan med kontaktpersoner
Nu syns det i listan med kontaktpersoner om en part är Klar i uppdraget. Det gör det enklare att se vilka parter som är aktiva i uppdraget.

Nytt utseende på försäkringsärendesidan

Vi uppdaterar löpande utseendet i MEPS. Den här gången är det främst försäkringsärendesidan som det märks på.

Ny navigering till besiktningen

Vi har flyttat på landningssidan för besiktningar. Du hittar numera både besiktningar och knappen för att skapa en ny besiktning på sidan Om uppdraget. Se bild: