Du kommer först till fliken Uppdrag när du loggar in i Meps och som standard visas Mina uppdrag, men du kan även se alla företagets uppdrag. I vänsterkolumnen ser du även inkommande uppdrag samt uppdrag som du väntar svar på.
Du kan välja om du vill se uppdragen som uppdragskort eller i en lista. Med hjälp av sökfunktioner och filter kan du hitta uppdrag som du söker. Klicka på filterknappen om du vill filtrera sökningen.

Du kan spara återkommande sökningar som favoriter under Mina sökningar. Klicka på filtreraknappen och ange önskade kriterier. Klicka sedan på Spara sökning och namnge sökningen.
Är du intresserad av ett uppdrag under Vårt företag som du inte är kontaktperson för, men tillfälligt vill följa, kan du markera stjärnan vid detta och uppdraget blir möjligt för dig att se under Mina uppdrag.