Hent appen i App Store eller Google Playsøg efter MepsInspection

Du logger ind med de samme oplysninger du bruger til indlogning på meps.net

Når du har installeret appen er det første du skal gøre, at se om der er nye opdateringer tilgængelige. Hvis der er nye opdateringer skal disse downloades.

Floor Plan Creator

Floor Plan Creator er et smidigt skitse værktøj som du bruger til at lave plantegninger med mål af rum som automatisk lægges ind i MEPS. Du kan enkelt redigere og dele plantegningerne med øvrige teknikkere. Floor Plan Creator er integreret med appen MepsInspection.

Floor Plan Creator fungerer lidt forskelligt i de forskellige operativsystemer.

Android:

- Floor Plan Creator installleres som en app i Play Butik

- App´en kan bruges offline uden adgang til internettet

- App´en understøtter tilkobling af digital afstandsmåler via Bluetooth

- Du kan angive målepunkter med de måleværdier som importeres til MEPS fugtprotokol

- Du kan tegne et fugtskadet område

- App´ens grundindstillinger kan konfigureres på flere måder

IOS (Iphone/Ipad), Windows:

- Floor Plan Creator bruges i en browser (webgrænsesnit)

- Funktionen skal ikke installeres

- Funktionen kan kun bruges med adgang til internettet

- Visse funktioner som findes i Android er ikke med i denne version