Hankkeen haku

• Vältä käyttämästä useita hakusanoja hakukentässä.
  • Vältä käyttämästä useita suodattimia samaan aikaan.
  • Jokainen suodattimen edestakaisia klikkauksia. Jokainen suodattimen klikkaus aiheuttaa uuden haun.

Web-selain

MEPSiä voi käyttää useilla selaimilla, mutta sen suorituskyky on paras Chromella.

WebSocket

WebSocket muodostaa selaimen ja palvelimen välille jatkuvan kaksisuuntaisen yhteyden ja voi yhteyden muodostamisen jälkeen lähettää oma-aloitteisesti tietoa selaimelle. Perinteisessä http-tietoliikenteessä selaimen pitää kysyä palvelimelta tietoa.

MEPS käyttää WebSocketia asynkroniseen viestintään, jolloin viestintä toteutuu eriaikaisesti eli viestinnän osapuolet eivät ole samaan aikaan paikalla. Jos käyttäjä havaitsee merkittävää hitautta suorituskyvyssä käyttäessään useita selaimen välilehtiä MEPSissä, on tällöin todennäköisesti kyse WebSocketien puuttuvasta tuesta yrityksen omassa verkossa. Ota tällöin yhteyttä yrityksen omaan IT-tukeen.

Yleistä

MEPS uudistaa tietokannan indeksit klo 02.00-05.00 (00:00-03:00 CET), jolloin suorituskyky on hitaampi.

Raporttien / yhteenvetojen muodostaminen vie aikaa. Jos olet kiinnostunut vain pikaisesta yleiskuvasta hankkeen kustannuksista, harkitse laskennan yhteydessä olevan kustannusten yleiskuvan käyttämistä, joka on huomattavasti nopeampaa.