Finn det rette oppdraget

· Unngå å bruke flere ord i søkefeltet.

· Unngå å bruke for mange filtre samtidig.

· Hvert klikk på et filter vil igangsette et nytt søk, unngå å sette på og av filter unødig.

Nettleser

· Meps kan brukes i flere nettlesere, men er raskest i Chrome.

Websockets

Meps benytter såkalte websockets. Om du opplever at Meps blir betydelig tregere når du har flere Mepsfaner oppe, skyldes dette mest sannsynlig at websockets ikke er støttet i bedriftens nettverk. Kontakt din IT-avdelingen angående dette.

Generelt

· Mellom klokken 00:00 - 03:00 rydder Meps i databasen og vil svare saktere enn normalt.

· Å lage rapporter tar tid. Om du bare er interessert i en rask oversikt over kostnad, vurder å bruke kalkulasjonsoversikten i kalkuleringen som gir deg denne informasjonen mye raskere.