Työtilaukset BETA on edelleen kehitysvaiheessa oleva toiminnallisuus. Käyttäjillä on mahdollisuus testata ja antaa palautetta. Työtilaukset BETA tulee tulevaisuudessa korvaamaan nykyiset hankkeen työtilauksen ja toimenpiteet. Työtilaus BETA:n toimenpiteet ja toimialat on tarkoitettu vain työtilauksen nimeämiseen. Niissä ei ole liittymää tilastoihin ja palvelutasosopimuksiin.

UUSI WEB-OSOITE

Rakentaja hoitaa työtilauksen uudessa erillisessä web-ympäristössä work.meps.net. Toiminto on mukautettu ensisijaisesti mobiililaitteisiin.

KÄYTTÄJÄTILIN ASETUKSET

Rooli Rakentaja työskentelee sovelluksessa work.meps.net. Hänellä ei ole pääsyä sovellukseen meps.net. Käyttäjätilissä tulee myös aktivoida kohta Tekee työtilauksia.

Rooli Käyttäjä käyttää hankkeen Työtilaukset BETA -toimintoa sovelluksessa meps.net. Jos käyttäjätilissä aktivoidaan kohta Tekee työtilauksia, voi käyttäjä hoitaa oman työtilauksen sovelluksessa work.meps.net.

TYÖTILAUKSEN HALLINNOINTI

Työnjohtaja voi hallinnoida työtilausta sovelluksessa meps.net kohdassa Tietoja hankkeesta.

TYÖTILAUKSEN SISÄLTÖ

Työtilauksesta

• Osoite ja yhteyshenkilö
  • Työtilauksen kuvaus
  • Kuvaus
  • Tekijä
  • Käytännön tietoja
Tilat
  • Kuvat ja muistiinpanot

Lajittelemattomat asiakirjat

• Muut kuvat ja muistiinpanot

Tarkastusraportti (pdf)

• Jos tarkastus on päätetty.

Poista työtilaus

TYÖTILAUKSEN KUVAUS

Työtilaus voi sisältää

• kuvauksen (vapaa teksti)
  • toimenpiteet
  • toimialan
  • alustavan aloituspäivämäärän
  • alustavan päättymispäivämäärän
  • työtilauksen nimen (vapaa teksti).

Sisältö ei ole pakollinen.

Jokainen organisaatio päättää itse kuinka käyttää työtilauksia (BETA).

Esimerkki:

• Työtilauksessa (BETA) ei tarvitse antaa alustavaa aloituspäivämäärää, koska kyseinen päivämäärä ei vaikuta palvelutasosopimukseen eikä asiakasinformaatioon. Palvelutasosopimukseen vaikuttava päivämäärä annetaan alkuperäisissä toimenpiteissä.
  • Työtilauksessa (BETA) ei tarvitse osoittaa tiettyä toimialaa, koska tällä hetkellä toiminnosta puuttuu yhteys laskelman koodeihin. Tekijäkohtaisten laskelmakoodien tulostamiseen käytetään alkuperäistä työtilausta.

KÄYTÄNNÖN TIETOA

Tässä näytetään tiedot, jotka on annettu hankkeessa kohdassa Käytännön tietoa (meps.net).

TYÖTILAUKSEN LUOMINEN JA OSOITTAMINEN

Työtilaus voidaan osoittaa:

• Rakentajalle(tai käyttäjälle) oman organisaation sisällä.
    • Työtilaus voidaan osoittaa yhdelle tai useammalle tekijälle.
    • Rakentaja saa sähköposti-ilmoituksen hänelle osoitetusta työtilauksesta.
  • Toiselle organisaatiolle, joka on osapuolena hankkeessa.
    • Hankkeen yhteyshenkilö saa sähköposti-ilmoituksen organisaatiolle osoitetusta työtilauksesta.
    • Yhteyshenkilö voi osoittaa työtilauksen rakentajalle.

Työtilauksen osoitus voidaan tehdä sovelluksissa work.meps.net ja meps.net.

ALOITA TYÖTILAUS

Tila Ei aloitettu muuttuu tilaan Käynnissä.

Näkymä kuvat ja muistiinpanot avautuu automaattisesti ensimmäiseen tilaan, tai lajittelemattomiin asiakirjoihin, jos laskelma ei sisällä tiloja.

Alustava aloituspäivämäärä muuttuu aloituspäivämääräksi, joka on todellinen aloituspäivämäärä.

MERKITSE TYÖTILAUS VALMIIKSI

Työtilauksen tila käynnissä muuttuu tilaan päätetty. Päätettyä työtilausta ei voi enää muokata.

Alustava päättymispäivämäärä muuttuu päättymispäivämääräksi.

KUVAT JA MUISTIINPANOT LASKELMASSA

Päätetyn työtilauksen kuvia ja muistiinpanoja ei voi enää muokata.

KÄYNNISTÄ WORK.MEPS.NET MOBIILISSA (IPHONE)

Mobiililaitteessa selaimella Työtilausta (BETA) käyttävä voi osittain luoda linkin suoraan web-osoitteeseen work.meps.net mobiililaitteen web-selaimen asetuksissa.