Navn på din bedrift

Det er dette bedriftsnavnet som er synlig for andre selskaper i MEPS.

Dine bestillere kan søke på ditt bedriftsnavn når de skal sende et avtaleforslag eller oppdragsbestillinger.

Utgangsadresse

Din bedrift må ha minst èn utgangsadresse.

Det er disse adressene som avgjør hvor du synes på kartet når bestillere vil sende en avtale til deg.

Bransjer

Din bedrift må ha minst èn bransje.

Det du oppgir her avgjør hvilke bransjer du kan skape avtaler med.

Bransjer via Underentreprenør (UE) kan i avtalen mot bestillere gi ett UE-påslag.

Kontaktperson

Minst en av deres brukere må være satt som kontaktperson.

Deres bestillere velger den som er kontaktperson når de sender nye avtaler og oppdrag.

Kontaktpersonen får da en varsel på Meps Startsiden.

Befaringsnavn og utgangsadresse

Brukere som skal utføre befaringer må være satt som befaringstekniker.

Alle som utfører befaring må også ha en utgangsadresse.