Namn på ditt företag

Det är detta företagsnamn som är synligt för andra företag i MEPS.

Dina beställare kan söka på ditt företagsnamn när de ska skicka avtalsförslag eller uppdragsbeställningar.

Utgångsadress

Ditt företag behöver ha minst en utgångsadress.

Det är dessa adresser som avgör var du syns på kartan när beställare vill skicka avtal till dig.

Branscher

Ditt företag behöver ha minst en bransch.

Det du anger här avgör vilka branscher du kan skapa avtal för.

Branscher via Underentreprenör (UE) kan i avtalen mot beställare ges ett UE-påslag.

Kontaktperson

Minst en av era användare behöver vara satt som kontaktperson.

Som kontaktperson kan du tilldelas ett uppdrag och kommunicera med övriga parter i uppdraget.

Besiktningsman och utgångsadress

Användare som ska utföra besiktning behöver vara satta som besiktningsman.

Alla som utför besiktning behöver också ha en utgångsadress.