Generelle systemkrav

Browser

MEPS er designet til at fungere med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox og Safari.

MEPS kan fungere med ældre versioner. Vi kan dog ikke garantere, at alle funktioner fungerer optimalt.

MepsInspection (App til besigtigelse)

Android og iOS:

• Minimumskrav: den nyeste- eller næstnyeste version (hvis den aktuelle version er 18.6, er minimumsversionen 18.5. Hvis der anvendes en version der er for gammel vil Brugeren blive informeret om dette ved indlogning).
  • Vi anbefaler at man altid anvender den seneste version.

Internetforbindelse

Windows:

• Minimumskrav: Mindst 1 Mb/s.
  • Anbefalede krav: Mindst 2 Mb/s.

For at kontrollere hastigheden på din internetforbindelse kan du gå ind på https://www.it-borger.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren

MepsInspection (App til besigtigelse):

• Minimumskrav: 3G
  • Anbefalede krav: 4G eller 5G
  • Hvis forbindelsen er dårlig anbefaler vi, at du arbejder i Offline-tilstand.

Hardware

Stationær/bærbar computer:

• Minimumskrav: Dual core-processor med mindst 2 GB RAM.
  • Anbefalede krav: Multicore-processor med mindst 4 GB RAM.

Mobiltelefon - Android og iOS:

• Minimumskrav: Smartphone eller tablet, der opfylder de krav, der er angivet for MepsInspection i Google Play eller App Store.
  • Anbefalede krav: Relativt ny smartphone eller tablet med høj kapacitet.