Följande rekommendationer gäller för att kunna uppnå optimal prestanda i MEPS.

För att kontrollera vilken hastighet du har på din internetuppkoppling kan du surfa in på webbsidan www.bredbandskollen.se och Starta Mätning.

Generella Systemkrav

Webbläsare

Meps är utformat för att fungera med den senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox och Safari.

Meps kan fungera med äldre versioner. Vi kan dock inte ge några garantier.

Meps Besiktningsapp

Android och iOS:

• Minimumkrav: En version äldre än den senaste versionen (om nuvarande version är 18.6 så är minimum versionen 18.5. Användaren kommer att bli informerad vid inloggning om versionen är äldre än 18.5).
  • Rekommenderade krav: Den senaste versionen.

Internetuppkoppling

Windows:

• Minimumkrav: Minst 1 Mb/s.
  • Rekommenderade krav: Minst 2 Mb/s.

MEPS BesiktningsApp:

• Minimumkrav: Minst 3G uppkoppling.
  • Rekommenderade krav: Minst 4G (LTE) uppkoppling.
  • Om uppkopplingen är dålig eller inte fungerar alls rekommenderar vi att ni arbetar i Offlineläge.

Hårdvara

Stationär/bärbar dator:

• Minimumkrav: Dual coreprocessor med minst 2GB RAM.
  • Rekommenderade krav: Multicoreprocessor med minst 4GB RAM.

Mobiltelefon - Android och iOS:

• Minimumkrav: Smartphone eller surfplatta som uppfyller kraven som är specifierade för MEPS Besiktningsapp i Google play eller App Store.
  • Rekommenderade krav: Relativt ny högkapacitetsmartphone eller surfplatta.