Nämä suositukset koskevat optimaalisen suorituskyvyn saavuttamista MEPSissä.

Internet-yhteyden nopeuden voi testata esim. sivulla www.nopeustesti.com.

Yleiset järjestelmävaatimukset

Web-selain

Meps on suunniteltu toimimaan selaimien Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ja Safari uusimman version kanssa. MEPS voi toimia vanhempien versioiden kanssa, mutta emme kuitenkaan voi antaa takeita siitä.

MEPS-tarkastussovellus

Android ja iOS

• Minimivaatimus: Viimeisintä versiota edeltävä versio. Esim. jos nykyinen versio on 22.2.0, on minimivaatimus versio 22.1.0. Käyttäjät saavat sovellukseen kirjautuessaan ilmoituksen, jos versio on vanhempi kuin viimeisintä edellinen versio (22.1.0).
  • Suositeltu vaatimus: Viimeisin versio.

Internet-yhteys

Windows

• Minimivaatimus: Vähintään 1 Mb/s.
  • Suositeltu vaatimus: Vähintään 2 Mb/s.

MEPS-tarkastussovellus

• Minimivaatimus: Vähintään 3G-yhteys.
  • Suositeltu vaatimus: Vähintään 4G (LTE) -yhteys.
  • Jos yhteys on huono tai sitä ei ole lainkaan, suosittelemme työskentelyä offline-tilassa.

Laitteisto

Kiinteä / kannettava tietokone

• Minimivaatimus: Kaksoisydinsuoritin, vähintään 2GB RAM.
  • Suositeltu vaatimus: Moniydinsuoritin, vähintään 4GB RAM.

Matkapuhelin - Android ja iOS

• Minimivaatimus: Älypuhelin tai tabletti, joka täyttää vaatimukset, jotka on asetettu MEPS-tarkastussovellukselle kaupoissa Google play tai App Store.
  • Suositeltu vaatimus: Kohtuullisen uusi korkeasuorituskykyinen älypuhelin tai tabletti.