Hvis du ønsker andre materialepriser i MEPS kalkuleringen er det muligt, at indhente materialeprislister via en Excel-file (.xlsx), som leverandøren af byggematerialer kan levere.

En materialeprisliste kan være tilgængelig i flere versioner med forskellige startdatoer. Når du importerer en ny version, kan du vælge at genbruge tilknytningerne til Meps-materiale fra den første version eller en anden prisliste.

Du kan også importere EAN-kode på materialeprislister for bedre at understøtte logistikken mellem materialebestillere og byggemarkeder. EAN-koden vises derefter på materialerapporten.

Hvis du vil vide mere, kan du se denne informationsvideo (bemærk videoen er på svensk)