Katso malleista pidetty webinaaritallenne (16 min): MEPS-webinaaritallenne: mallit (youtube.com)

Mallit-välilehdellä on yrityksen luomat omat mallit, jotka ovat koodikokoelmia, joita voidaan valita laskelmiin. Mallit ovat kaikkien oman yrityksen käyttäjien tarkasteltavissa ja käytettävissä.

Klikkaa malliriviä nähdäksesi sen sisällön. Mallin koodeihin valitut MEPS-materiaalit ja omat materiaalit tallentuvat malliin. Voit määritellä mallille nimen ja tunnisteet. Voit myös lisätä/poistaa koodeja ja otsikoita ja vaihtaa niiden järjestystä.

Klikkaa yläpalkin pudotusvalikkonuolta ja tallenna malli luonnoksena tai määrittele käyttöoikeudet:

• Meidän yritys (kaikki oman yrityksen käyttäjät)
  • Sopimusosapuolet pl. aliurakoitsija (tilaaja ja pääurakoitsija sopimusosapuolina)
  • Sopimusosapuolet ml. aliurakoitsija (tilaaja, pääurakoitsija ja aliurakoitsija sopimusosapuolina).