Kohdassa Tietoja hankkeesta näet hankkeen viimeisimmän päätöksen, tarkastukset ja yhteyshenkilöt. Voit myös lisätä hankkeeseen tunnisteita.

Toimenpiteissä lisäät hankkeen toimenpiteet, jotka näkyvät myös asiakkaan hankesivulla.

Muistiinpanoihin voit lisätä sisäisiä ja julkisia muistioita.

Työtilauksessa voit tehdä ja suorittaa työtilauksia yrityksesi sisällä. Voit myös vastaanottaa työtilauksia muilta hankkeen osapuolilta tai tehdä niitä itse muille hankkeen osapuolille.

Tapahtumat-kohdassa näet järjestelmälokin tärkeimmistä hankkeen tapahtumista. Voit myös itse luoda tapahtumia kuten esim. korvauspäätöksiä. Tapahtuma Avaa tilannekuva -kohtaa klikkaamalla avautuu tapahtumasta erillinen tilannekuva, joka näyttää hankkeen tilanteen tapahtuman luontihetkellä.

Hankekorteista on nähtävissä mitkä toiminnot ovat aloittamatta (harmaa), aloitettu (oranssi) ja suoritettu (vihreä). Klikkaa hankekortin oikeassa yläkulmassa olevaa i-kuvaketta, kun haluat nähdä tilaajan yhteyshenkilön ja viimeksi tehdyn päätöksen.

Hankekortin vasemmassa yläkulmassa on nähtävissä vahingon tila: päätöstä ei ole tehty (harmaa), korvataan (vihreä), lisätietoja pyydetty (keltainen), ei korvata (punainen).