Sopimuksen laatijalla tulee olla käyttäjätilissään rooli Sopimusvastaava

Meidän yrityksen sopimusasetuksissa tulee olla valittu vaihtoehto Luodaan sopimus roolissa Tilaaja.

Aloita uuden sopimuksen tekeminen klikkaamalla +Sopimus.

Valitse yritysenne rooliksi sopimuksessa Tilaaja.

Aliurakoitsija käyttää MEPSiä

Etsi ja valitse oikea MEPS-yritys. Valitse yhteyshenkilö ja aseta sopimuksen osapuolet.

Aliurakoitsija ei käytä MEPSiä - Yrityskohtainen sopimus

Sopimus yrityksen kanssa, joka ei käytä MEPSiä. Anna aliurakoitsijan nimi ja muut yritystiedot.

Aliurakoitsija ei käytä MEPSiä - Yleinen sopimus

Yleinen sopimus ei sisällä yrityskohtaisia tietoja. Sitä voidaan käyttää useiden aliurakointiyritysten kanssa.

Täytä kaikki sopimuksen tiedot

Sopimuksen nimi on tärkeä.

Sinulla tulee ajan myötä olemaan lukuisia sopimuksia. Tällöin on hyvä, jos voit hakea sopimusta sopimuksen nimellä.

Koska Yleinen sopimus ei liity mihinkään yrityksen nimeen, näkyy tällöin sopimuksen nimi laskelmassa koodirivin suorittajana.

Lähetä sopimus hyväksyttäväksi ja hyväksy sopimus

Sopimus MEPS-yrityksen kanssa lähetetään MEPSissä sille, joka on valittu sopimuksen yhteyshenkilöksi. Sopimus on käytettävissä MEPSissä, kun vastaanottaja on hyväksynyt sopimuksen. Vastaanottaja ei voi muuttaa sopimusta, vaan hänen tulee muutosasioissa ottaa sinuun yhteyttä. Kun muutat sopimusta, voi vastaanottaja nähdä uudet sopimustiedot heti.

Sopimuksen, jossa ei ole MEPS-yritystä, hyväksyt itse. MEPS ei lähetä siitä mitään ilmoitusta yritykselle.

Yleisen sopimuksen hyväksyt itse. Sopimus on käytettävissä välittömästi.